fbpx

TU SOMIA, NOSALTRES ENS FEM CÀRREC DE LA RESTA

A Pi Serveis sabem que el somni de trobar la teva propietat, a vegades pot tornar-se complex, per això, volem que estalviï temps i mal de caps.

Tant si vol vendre, comprar o llogar Pi Serveis s’encarrega de trobar les millors propietats i oportunitats de negoci  adaptant-se als seus desitjos.

ELS NOSTRES SERVEIS

Valoració gratuïta de la seva propietat a Andorra; Pi Serveis Immobiliaris taxem la seva propietat gratuïtament i sense compromis.

Publicitar la seva propietat en els millors terminis a les primeres pàgines i principals cercadors online, així com a les xarxes socials. Aquest és el nostre segell i clau d’èxit, corrent al nostre càrrec totes les despeses que això suposa.

Assesorament documental; en tot tipus de negoci tendents a l’adquisició, tinença, gaudi i transmissió d’actius immobiliaris.

Realitzarem un informe de la seva propietat amb imatges d’alta resolució així com una detallada explicació de les característiques i ubicació del be.

Assessorament en canvis de subministraments i altres serveis pel manteniment del seu habitatge/propietat en les millors condicions.

mediació

Mediació; oferim solució a qualsevol problemàtica de l’habitatge, atenent les expectatives de totes les parts involucrades.

Per a més informació:

logo1

Contacta'ns

pi@serveis.com

+376 337 369

Proudly powered by Wpopal.com

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik