fbpx

TU SOMIA, NOSALTRES ENS FEM CÀRREC DE LA RESTA

A Pi Serveis sabem que el somni de trobar la teva propietat, a vegades pot tornar-se complex, per això, volem que estalviï temps i mal de caps.

Tant si vol vendre, comprar o llogar Pi Serveis s’encarrega de trobar les millors propietats i oportunitats de negoci  adaptant-se als seus desitjos.

ELS NOSTRES SERVEIS

Valoració gratuïta de la seva propietat a Andorra; Pi Serveis Immobiliaris taxem la seva propietat gratuïtament i sense compromis.

Publicitar la seva propietat en els millors terminis a les primeres pàgines i principals cercadors online, així com a les xarxes socials. Aquest és el nostre segell i clau d’èxit, corrent al nostre càrrec totes les despeses que això suposa.

Assesorament documental; en tot tipus de negoci tendents a l’adquisició, tinença, gaudi i transmissió d’actius immobiliaris.

Realitzarem un informe de la seva propietat amb imatges d’alta resolució així com una detallada explicació de les característiques i ubicació del be.

Assessorament en canvis de subministraments i altres serveis pel manteniment del seu habitatge/propietat en les millors condicions.

mediació

Mediació; oferim solució a qualsevol problemàtica de l’habitatge, atenent les expectatives de totes les parts involucrades.

Per a més informació:

logo1

Contacta'ns

pi@serveis.com

+376 337 369

Proudly powered by Wpopal.com