415.000 €

  • Post Updated: 2021-09-16 11:01:25
  • Bedrooms: 3
  • Bathrooms: 2
  • Area: 103 m²
  • Contact: pi@piserveis.com

Description

Pi Serveis presenta aquesta propietat de vistes espectaculars al centre de la Parròquia de la Massana.

Situat al bell mig del poble, aquest apartament completament exterior de 100m2, és ideal per aquells que són amants de la comoditat i practicitat en el dia a dia.

Distribuït en zones ben diferenciades, compten amb un gran i lluminós saló-menjador, molt acollidor gràcies al seu terra laminat de parquet, amb vistes a un dels pics més singulars del país, el Casamanya, i a les Valls del Nord, espectaculars per la seva bellesa única. Des d’aquesta estància tenim accés a la terrassa d’uns 3 m2 on gaudir de la formidable estampa prenent un cafè de bon matí.

Des del menjador connectem a la cuina, amplia i funcional, també amb grans finestres que permeten gaudir de llum natural la major part del dia. Un espai sempre necessari és el que també tenim per la bugaderia i rebost.

En la part posterior de l’habitatge, tenim els 3 lluminosos dormitoris dobles, un d’ells en Suite, però tots ells amb armaris encastats, i dos elegants banys complets, un d’ells amb banyera per relaxar-se de la millor manera.

Per fer d’aquesta propietat un indret complet, disposem d’una amplia plaça d’aparcamen doble de més de 34 m2, hàbil per a 2 grans vehicles. Actualment una part de la superfície compta amb armaris a modus de traster per aquells que necessiten tenir ben guardats certs materials. Sens dubte una oportunitat excepcional per aquells inversors que busquin garantir la seva inversió o per aquelles famílies que no volen renunciar als espais oberts i lluminosos tot vivint amb la comoditat del centre de la ciutat.

This style property is located in is currently and has been listed on Pi Serveis Immobiliaris. This property is listed at 415.000 €. It has 3 beds bedrooms, 2 baths bathrooms, and is 103 m². The property was built in year.