578.950 €
 • Chambres:
  4
 • Salles de bain:
  3
 • Etages:
  4
 • Superficie:
  100 m²
 • Contact:
  pi@piserveis.com

Description

S’imagina poder gaudir a casa seva d’un espectacular Home Cinema on vibrar amb les millors pel·lícules, series o esdeveniments esportius? Doncs aquí té la seva oportunitat ideal.

Aquesta meravellosa casa adossada situada al poble d’Aixirivall, compta de 291 m2 dividits en 4 plantes amb ascensor. Construïda l’any 2013, aquesta propietat es caracteritza per la seva lluminositat, l’amplitud de tots els seus espais i sens dubte la qualitat dels seus acabats entre els quals destaquen la calefacció en terra radiant amb el sistema d’aerotèrmia, domòtica per a controlar tot el necessari a través del seu telèfon personal i el seu assistent virtual desenvolupat per Amazon, “Alexa”. El disseny minimalista i de bon gust és patent en tots els detalls de l’habitatge donant prioritat a la modernitat i el sentit pràctic en el dia a dia.

En la planta soterrani podem gaudir de l’anomenat espectacular Home Cinema que també pot arribar a ser una sala de jocs o sala polivalent per a diferents usos. L’acompanya un ampli safareig i un bany complet molt elegant.

En la planta baixa, una de les entrades a la casa a través de l’aparcament privat per a 3 vehicles, un preciós Hall d’entrada que dona accés a una de les terrasses i una habitació individual.

En la primera planta, tres habitacions dobles exteriors, una d’elles en Suite, amb accés a una gran terrassa on relaxar-se en agradables estones. Totes elles d’un gust exquisit i gaudint d’unes vistes increïbles només despertant-se pel matí. Un tercer bany complet acompanya aquesta zona de nit.

Per últim, en la zona de dia, una espectacular sala en la que compartim una
meravellosa cuina oberta a modus de illa, un gran menjador i una esplèndida zona de saló des d’on passar hores veient la preciosa llar de foc a 4 vents. Tot en un mateix espai diàfan per gaudir de tota la família i amics.

Sens dubte una meravellosa ocasió per invertir en qualitat de vida, envoltats de la millor natura, tot estant a tan sols 5 minuts de centre del poble de Sant Julià i a menys de 15 minuts dels centres de negoci i serveis més importants del país.

This style property is located in is currently and has been listed on Pi Serveis Immobiliaris. This property is listed at 578.950 €. It has 4 bedrooms, 3 bathrooms, and is 100 m². The property was built in year.