3.950.000 €

  • Post Updated: 2019-11-12 10:54:51
  • Bedrooms: 5
  • Bathrooms: 5
  • Floors: 2
  • Area: 309 m²
  • Contact: pi@piserveis.com

Description

Ha imaginat mai viure en un apartament dels que apareixen en les millors pel·lícules?

Ara té la possibilitat d’adquirir una propietat absolutament única amb l’àtic dúplex a la vintena planta de A TOWER. Un bé absolutament màgic a 3 cares, amb sol durant tot el dia, les vistes més increïbles que es puguin imaginar amb la sensació de sobrevolar tots els edificis del principat.

309 m2 d’habitatge dividits en 2 plantes habitables excepcionals amb totes les comoditats i el luxe al nostre abast.

En el primer nivell tenim la zona de vida amb un espai de 75 m2 amb la cuina oberta, un menjador i un saló espectaculars que donen accés a una terrassa de 26 m2 que sobrevola tot el centre d’Escaldes i Andorra. Un bany de cortesia, una habitació increïble en suite i un safareig completen aquesta planta en la que accedim amb ascensor privatiu només nosaltres.

En la planta superior compten de 3 habitacions dobles de vistes espectaculars amb accés a una altra terrassa on veiem tota la Vall d’Andorra la Vella. Les habitacions comparteixen un ampli i complet bany. Per completar aquest nivell, una impressionant habitació en suite de 25 m2 amb accés també a la terrassa per sentir la sensació de llibertat.

Per últim, com en tot pastís, la cirereta es troba en el punt més alt amb una terrassa que corona l’edifici amb la totalitat de la superfície de l’apartament. 103 m2 on gaudir de la millor vista d’àliga amb una piscina que deixa sense paraules als més exigents. No dubti en consultar-nos sobre tots el detalls del millor apartament de tot Andorra.

CARACTERÍSTIQUES I ESPECIFICITATS D’AQUEST NOU PROJECTE

Els conceptes a l’avantguarda son cada cop més patents en la majoria dels sectors i el mercat immobiliari no en podia ser una excepció. L’exponencial evolució del principat en sectors estratègics ha estat clau en la evolució del país i per atraure grans empreses i inversors que beneficien a aquest creixement.

La limitació del territori urbà conjuntament amb el mencionat creixement del país obliga a modificar i crear nous conceptes arquitectònics per a l’Andorra del demà. És a partir d’aquestes necessitats que neix A TOWER. Dos nous edificis de 10 i 20 plantes respectivament, que sobrevolaran tot el centre del país. Una nova idea per entendre i cobrir les necessitats de l’Andorra del futur. Una nova promoció d’apartaments del més alt standing per satisfer les necessitats dels més exigents.

Habitatges lluminosos i de grans espais amb acabats d’alta qualitat en diferents tipologies i metratges per adaptar-se a tot i a tots, des de 1 fins a 5 habitacions i amb la possibilitat d’adquirir places d’aparcament i trasters, en ple centre neuràlgic del país. La tecnologia i els millors materials per entendre la millor obra mai realitzada a Andorra per facilitar el nostre dia a dia. Façanes acabades amb balcons protegits amb baranes de vidre laminat muntades sobre l’alumini acabat adonitzat, aïllaments tèrmics segons normativa, vidres amb càmera d’aire adaptades a les exigències energètiques, calefacció a través del terra radiant i tot els sistemes controlats a través de la tecnologia de la domòtica, son només alguns detalls d’aquesta majestuosa i inspiradora obra.

El conjunt disposarà també d’una amplia i lluminosa zona de Fitness dotada amb equipament esportiu d’última tecnologia i zona de relax. Amb tot, els espais comuns estaran supervisats per elements de seguretat i videovigilància a més de comptar amb el servei de consergeria per ambdós escales del projecte.

No dubti en contactar-nos per obtenir més informació dels apartaments disponibles i tots els detalls d’aquest nou concepte d’obra nova d’autèntic luxe al indret més privilegiat d’Escaldes-Engordany.

This style property is located in is currently and has been listed on Pi Serveis Immobiliaris. This property is listed at 3.950.000 €. It has 5 beds bedrooms, 5 baths bathrooms, and is 309 m². The property was built in year.