825.000 €

  • Post Updated: 2019-11-12 10:54:26
  • Bedrooms: 3
  • Bathrooms: 2
  • Area: 137 m²
  • Contact: pi@piserveis.com

Description

Esplèndid apartament de 104 m2 habitables en orientació sud-est per gaudir del sol la major part del dia així com de les magnífiques vistes sobre la Vall d’Escaldes. Grans espais plens de iluminositat distribuïts en un Saló-Menjador-Cuina de 44 m2 on viure els millors moments en família i amics, tot podent accedir a la espectacular terrassa de més de 33 m2 on passar agradables estones de relax o lectura. 3 habitacions dobles, una d’elles en Suite, totes elles
també accedint a la terrassa i amb la mateixa orientació. Per completar l’habitatge, un segon i ampli bany complet i un sempre necessari safareig completen un apartament d’autèntic luxe. Existeix la possibilitat de transformar l’apartament en un tipus loft i d’adquirir places d’aparcament i traster al mateix residencial.

CARACTERÍSTIQUES I ESPECIFICITATS D’AQUEST NOU PROJECTE

Els conceptes a l’avantguarda son cada cop més patents en la majoria dels sectors i el mercat immobiliari no en podia ser una excepció. L’exponencial evolució del principat en sectors estratègics ha estat clau en la evolució del país i per atraure grans empreses i inversors que beneficien a aquest creixement.

La limitació del territori urbà conjuntament amb el mencionat creixement del país obliga a modificar i crear nous conceptes arquitectònics per a l’Andorra del demà. És a partir d’aquestes necessitats que neix A TOWER. Dos nous edificis de 10 i 20 plantes respectivament, que sobrevolaran tot el centre del país. Una nova idea per entendre i cobrir les necessitats de l’Andorra del futur. Una nova promoció d’apartaments del més alt standing per satisfer les necessitats dels més exigents.

Habitatges lluminosos i de grans espais amb acabats d’alta qualitat en diferents tipologies i metratges per adaptar-se a tot i a tots, des de 1 fins a 5 habitacions i amb la possibilitat d’adquirir places d’aparcament i trasters, en ple centre neuràlgic del país. La tecnologia i els millors materials per entendre la millor obra mai realitzada a Andorra per facilitar el nostre dia a dia. Façanes acabades amb balcons protegits amb baranes de vidre laminat muntades sobre l’alumini acabat adonitzat, aïllaments tèrmics segons normativa, vidres amb càmera d’aire adaptades a les exigències energètiques, calefacció a través del terra radiant i tot els sistemes controlats a través de la tecnologia de la domòtica, son només alguns detalls d’aquesta majestuosa i inspiradora obra.

El conjunt disposarà també d’una amplia i lluminosa zona de Fitness dotada amb equipament esportiu d’última tecnologia i zona de relax. Amb tot, els espais comuns estaran supervisats per elements de seguretat i videovigilància a més de comptar amb el servei de consergeria per ambdós escales del projecte.

No dubti en contactar-nos per obtenir més informació dels apartaments disponibles i tots els detalls d’aquest nou concepte d’obra nova d’autèntic luxe al indret més privilegiat d’Escaldes-Engordany.

This style property is located in is currently and has been listed on Pi Serveis Immobiliaris. This property is listed at 825.000 €. It has 3 beds bedrooms, 2 baths bathrooms, and is 137 m². The property was built in year.