fbpx

Els conceptes a l’avantguarda son cada cop més patents en la majoria dels sectors i el mercat immobiliari no en podia ser una excepció. L’exponencial evolució del principat en sectors estratègics ha estat clau en la evolució del país i per atraure grans empreses i inversors que beneficien a aquest creixement. 

La limitació del territori urbà conjuntament amb el mencionat creixement del país obliga a modificar i crear nous conceptes arquitectònics per a l’Andorra del demà. És a partir d’aquestes necessitats que neix A TOWER. Dos nous edificis de 10 i 20 plantes respectivament, que sobrevolaran tot el centre del país. Una nova idea per entendre i cobrir les necessitats de l’Andorra del futur. Una nova promoció d’apartaments del més alt standing per satisfer les necessitats dels més exigents.

Habitatges lluminosos i de grans espais amb acabats d’alta qualitat en diferents tipologies i metratges per adaptar-se a tot i a tots, des de 1 fins a 5 habitacions i amb la possibilitat d’adquirir places d’aparcament i trasters, en ple centre neuràlgic del país. La tecnologia i els millors materials per entendre la millor obra mai realitzada a Andorra per facilitar el nostre dia a dia. 

Façanes acabades amb balcons protegits amb baranes de vidre laminat muntades sobre l’alumini acabat adonitzat, aïllaments tèrmics segons normativa, vidres amb càmera d’aire adaptades a les exigències energètiques, calefacció a través del terra radiant i tot els sistemes controlats a través de la tecnologia de la domòtica, son només alguns detalls d’aquesta majestuosa i inspiradora obra.  

El conjunt disposarà també d’una amplia i lluminosa zona de Fitness dotada amb equipament esportiu d’última tecnologia i zona de relax. Amb tot, els espais comuns estaran supervisats per elements de seguretat i videovigilància a més de comptar amb el servei de consergeria per ambdós escales del projecte. 

No dubti en contactar-nos per obtenir més informació dels apartaments disponibles i tots els detalls d’aquest nou concepte d’obra nova d’autèntic luxe al indret més privilegiat d’Escaldes-Engordany.

 

HABITATGES

ÀTIC Duplex

TIPUS D

TIPUS G

TIPUS C

logo1

Contacta'ns

pi@piserveis.com

+376 337 369

Proudly powered by Wpopal.com

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik